Σώθηκε από θαύμα ο Μάριο Ντράγκι από τα κομφετί που του πέταξε …

Μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Femen φέρεται να είναι η νεαρή γυναίκα που διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και του πέταξε κομφετί, φωνάζοντας «Σταματήστε την δικτατορία της ΕΚΤ».

Ο Μάριο Ντράγκι τρομοκρατήθηκε από τη νεαρή γυναίκα γιατί είναι χέστης, ενώ διακατέχεται και από ένα φόβο για το γυναικείο φύλο.

Αφού η νεαρή γυναίκα απομακρύνθηκε από τους σωματοφύλακες, ο Μάριο Ντράγκι συνέχισε χαμογελαστός αλλά όσοι ήταν γύρω του είχαν μια έκφραση αηδίας, αφού ο Ντράγκι τα είχε κάνει πάνω του.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μάριο Ντράγκι δεν τραυματίστηκε από τα κομφετί, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό που η νεαρή γυναίκα δεν είχε σερπαντίνες και καραμούζα.

Οι ακτιβίστριες της Femen διαδηλώνουν γυμνόστηθες αλλά η συγκεκριμένη δεν είχε πετάξει το σουτιέν, για να μην την αντιληφθούν· ήταν δηλαδή μεταμφιεσμένη.

Είναι κρίμα που η νεαρή ακτιβίστρια δεν ήταν γυμνόστηθη, γιατί ο Μάριο Ντράγκι θα είχε την ευκαιρία να δει και κάτι άλλο στη ζωή του πέρα από τα δάνεια, τους ισολογισμούς και τα ευρώ.

Παράλληλα, αν η νεαρή ακτιβίστρια ήταν γυμνόστηθη, θα είχαν πρόβλημα να την απομακρύνουν, γιατί έχω διαπιστώσει πως οι αστυνομικοί έχουν πρόβλημα να αγγίξουν τα γυμνά στήθη των γυναικών που διαδηλώνουν -δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν στο ξύλο έναν διαδηλωτή αλλά έχουν πρόβλημα να πιάσουν ένα βυζί-, οπότε αυτές τους ξεφεύγουν.

ΠΗΓΗ: pitsirikos.net

Via: ygeianet.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~0ZEIQ$5z5

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply