Το Al Jazeera «έκοψε» γυμνόστηθη ακτιβίστρια στον αέρα..Μιλούσε …

«Καλύτερα γυμνή παρά με μπούρκα», δήλωσε η ακτιβίστρια Iνα Σεφτσένκο Αναστάτωση προκλήθηκε στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera, όταν μέλος της οργάνωσης για τα γυναικεία δικαιώματα FEMEN έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε γυμνή στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης.

 Η δημοσιογράφος ρώτησε την ακτιβίστρια Iνα Σεφτσένκο αν υποστηρίζει πως οι γυναίκες είναι καλύτερα γυμνές παρά με μπούρκα.

 Τότε η Σεφτσένκο άρχισε να λέει ότι τα ρούχα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες σε αραβικές χώρες δεν είναι γυναικεία, αλλά ανδρικά, που τα φορούν και οι γυναίκες. Συνέχισε λέγοντας πως όταν μιλάμε για την ελευθερία της γυναίκας, πάντα στο επίκεντρο μπαίνει το γυναικείο σώμα, και εκείνη τη στιγμή άρχισε να βγάζει την μπλούζα της.

 Αμέσως η κάμερα έφυγε από πάνω της και γύρισε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία εξήγησε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ανέμενε κάτι τέτοιο και ήταν προετοιμασμένο, γι' αυτό και της άφησαν ανοικτό μόνο τον ήχο.                                                                                    
Eglimatikotita

Via: newsnow.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~5tGpP$1rq

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply