Έλουσαν με πετρέλαιο, κούρεψαν και έγδυσαν τις τόπλες ακτιβίστριες

Η εκπρόσωπος της Femen της γνωστής φεμινιστικής οργάνωσης στην Ουκρανία, καταγγέλλει ότι τρεις ακτιβίστριες έπεσαν θύματα απαγωγής χθες και πως άγνωστοι τις οδήγησαν σε δάσος και τις βασάνισαν.
Οι τρεις Ουκρανές είχαν γίνει γνωστές σε όλο τον κόσμο καθώς τόπλες φωτογραφίες τους από την πρόσφατη διαμαρτυρία τους στο Μινσκ της Λευκορωσίας, με αφορμή την πρώτη επέτειο της προεδρίας του Αλεξάντερ Λουκασένκο, είχαν δημοσιευτεί σε media σε όλο τον πλανήτη.
Σύμφωνα με το BBC οι γυναίκες της Femen καταγγέλλουν πως άγνωστοι άντρες τους έκλεισαν τα μάτια και με την βία μετέφεραν τις γυναίκες σε ερημική τοποθεσία σε δάσος. Εκεί τις έλουσαν με πετρέλαιο και τις ανάγκασαν να γδυθούν υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ ταυτόχρονα τις τρομοκρατούσαν λέγοντας πως θα τους βάλουν φωτιά. Μάλιστα με το μαχαίρι τους έκοψαν τα μαλλιά. Στην πορεία οι άγνωστοι άφησαν γυμνές και χωρίς έγγραφα τις γυναίκες στο δάσος, οι οποίες αναγκάστηκαν να πάνε γυμνές με τα πόδια μέχρι ένα διπλανό χωριό. Οι ακτιβίστριες λένε πως κάποιοι τραβούσαν και βίντεο από τους βασανισμούς.
Η πρεσβεία της Ουκρανίας στο Μινσκ δεν επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, αλλά ανακοίνωσε πως Ουκρανός διπλωμάτης θα διερευνήσει την υπόθεση.

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~vBQzN$Jk

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply