Ένα εμβόλιο κατά του… φασισμού παρακαλώ!!!

Οι Femen κάνουν εμβολιασμό κατά του φασισμού στην Γαλλία, δεν έρχονται και από εδώ;

Τέσσερα μέλη των Femen πρόταξαν τα στήθη τους έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε η επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, καλώντας τους Γάλλους ψηφοφόρους σε αντιφασιστικό… εμβολιασμό.

Εμβολιαστείτε”, “Κάντε το αντιφασιστικό εμβόλιο”, “Ποιος δεν έχει κάνει εμβόλιο;” και “Το Εθνικό Μέτωπο σε καραντίνα”, ήταν μερικά από τα συνθήματα που άρχισαν να φωνάζουν τα γυμνόστηθα μέλη των Femen με τα εμβόλια ανά χείρας, λίγο πριν προσέλθει στην κάλπη η ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

Μάλιστα, τα αντιφασιστικά συνθήματα ήταν γραμμένα και στο στήθος των κοριτσιών που περίμεναν υπομονετικά την κυρία Λεπέν για να την καλωσορίσουν θερμά. Μάταια όμως!

Αφορμή για το σύνθημα των Femen ήταν το ρατσιστικό παραλήρημα του πατέρα της ηγέτιδας της γαλλικής Ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος πριν μερικές ημέρες δήλωσε, αναφερόμενος στην έξαρση του θανατηφόρου ιού Εμπόλα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, ότι: “Ο ιός Εμπόλα θα μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο μεταναστευτικό”.

Επί δέκα λεπτά, οι Femen έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους Γάλλους πολίτες κυρίως όμως στην ηγέτιδα του “Εθνικού Μετώπου”, Μαρίν Λεπέν οι οποίες στη συνεχεία αποχώρησαν από το προπύργιο της γαλλικής Ακροδεξιάς.

Via: athleticradio.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~EyIP8$583

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply