Απίστευτο: Μοντέλο έδιωξε με αγκωνιές από την πασαρέλα τις …

Στο πρόσωπο της Μις Σέικερ του νεαρού τοπ μόντελ που θεωρείται διάδοχος της Κέιτ Μος φαίνεται ότι βρήκαν το μάστορά τους οι Femen. Οι γυμνόστηθες φεμινίστριες έκαναν «ντου» στην πασαρέλα που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και όπως φαίνεται νευρίασαν το μοντέλο που τις κατέβασε με... αγκωνιές.

Την στιγμή που η 18χρονη έκανε πασαρέλα, δυο γυμνόστηθες φεμινίστριες ανέβηκαν στη σκηνή για να διαμαρτυρηθούν. «Μοντέλο πήγαινε στην κόλαση», είχαν γράψει πάνω στο γυμνό κορμί τους, προκαλώντας προφανώς την εκνευρισμό της 18χρονης η οποία όταν μια από τις δύο φεμινίστριες της έπιασε και της σήκωσε ψηλά το χέρι την άρχισε στις... αγκωνιές. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ανέβηκαν στη σκηνή δύο άνδρες της ασφάλειας και απομάκρυναν τα μέλη της οργάνωσης Femen.

«Hμουν τόσο εκνευρισμένη, αλλά έπρεπε να φανώ επαγγελματίας. Αν το περιστατικό συνέβαινε πριν από δυο χρόνια θα έφευγα τρέχοντας από τη σκηνή, όμως τώρα συνέχισα την πασαρέλα», ανέφερε λίγο αργότερα η Μις Σέικερ σχολιάζοντας το περιστατικό.

 

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~zAA9i$4E0

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply