Βίντεο: Διαδηλωτές «έλουσαν» με μαγιονέζα τον Βέλγο πρωθυπουργό


Ο 39χρονος Charles Michel δεν κάνει το παραμικρό για να προστατευθεί από τις τηγανητές παγάτες με.. σος και δέιχνει να το απολαμβάνει  - «Το Βέλγιο ήταν καλύτερα χωρίς κυβέρνηση. Michel φύγε», του φώναζαν

Καλυμμένος με το εθνικό φαγητό του Βελγίου βρέθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Charles Michel κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Ναμούρ, στη δυτική Βαλλονία.

Τέσσερις γυναίκες που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υποδύονταν τις φοιτήτριες, αλλά οι ίδιες υποστήριξαν ότι είναι μέλη των Femen, τον «έλουσαν» με μαγιονέζα και πατάτες τηγανιτές διαμαρτυρόμενες με τον τρόπο αυτό για τα μέτρα λιτότητας που επιβάλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο 39χρονος Michel είναι ο νεώτερος πρωθυπουργός στην ιστορία του Βελγίου.

Οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς κατάφεραν άμεσα να ακινητοποιήσουν μια κοπέλα, όχι όμως και μια δεύτερη που συνέχιζε να πετάει φαγητό στον βουλευτή φωνάζοντας «Michel απάλλαξε μας από την λιτότητα».

O 39χρονος πρωθυπουργός του Βελγίου, πάντως, πραγματοποίησε απτόητος την ομιλία του αν και χωρίς σακάκι. 

Via: protothema.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~TKorX$5g4

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply