ΒΙΝΤΕΟ-Οι Femen στην επίδειξη της Nina Ricci!

Δεν ήταν τα ρούχα της διάσημης Nina Ricci αυτά που τράβηξαν την προσοχή στην πρόσφατη επίδειξή της στο Παρίσι.

Οι νέες φεμινίστριες Femen που αρέσκονται να κυκλοφορούν γυμνόστηθες και να προκαλούν με τις εμφανίσεις του ανέβηκαν στην πασαρέλα ενώ το γυμνό τους σώμα είχαν γράψει με μαύρη μπογιά «μοντέλα πηγαίνετε στην κόλαση».

Κι ενώ διαδήλωναν χωρίς έντονες αντιδράσεις, έκανε μία από τις Femen το λάθος να σηκώσει το χέρι του διάσημου μοντέλου Hollie-May Saker, που θεωρείτε η διάδοχος της Kate Moss, προκειμένου να φανεί το κορμί της. Εκείνη αντέδρασε αστραπιαία και της έριξε αγκωνιά!

Τότε αποφάσισαν να λάβουν δράση και οι άντρες της ασφάλειας που «πάλεψαν» σώμα με σώμα με τις ακτιβίστριες προκειμένου να της διώξουν από την πασαρέλα.

«Μοντέλο πήγαινε στην κόλαση», είχαν γράψει πάνω στο γυμνό κορμί τους, προκαλώντας προφανώς την εκνευρισμό της 18χρονης η οποία όταν μια από τις δύο φεμινίστριες της έπιασε και της σήκωσε ψηλά το χέρι την άρχισε στις... αγκωνιές. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ανέβηκαν στη σκηνή δύο άνδρες της ασφάλειας και απομάκρυναν τα μέλη της οργάνωσης Femen.

Δείτε το βίντεο
enikos.gr

Via: newsnow.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~mH46T$4Dz

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply