Βρυξέλλες: Έτσι γιόρτασαν την ημέρα της… πεολειχίας οι Femen

Την ώρα που οι εκπρόσωποι των επτά ισχυρότερων βιομηχανικών κρατών του κόσμου συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες για θέματα εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας, χωρίς την παρουσία του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, μέλη των Femen επιδίδονταν σε μία… πικάντικη παράσταση έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Παρότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έμεινε εκτός των συνομιλιών, ως απάντηση στην επέμβαση του ρωσικού στρατού στην Κριμαία, οι ακτιβίστριες της οργάνωσης δε συγκρατήθηκαν και εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την οργή τους στο πρόσωπό του.

Έτσι, αφού απαλλάχθηκαν από περιττά ρούχα, όπως συνηθίζουν, έβγαλαν από τις τσάντες τους ομοιώματα φαλλών, στα οποία είχαν γράψει το σύνθημα: «Πάρ’τον Πούτιν» («Suck it Putin») και άρχισαν να τα τοποθετούν στο στόμα τους με χάρη… πορνοστάρ.

Το σόου που έδωσαν ήταν μοναδικό, με αποτέλεσμα οι φωτορεπόρτερ να καταγράψουν με έκδηλο ενθουσιασμό τις ακτιβίστριες στην διαδήλωσή τους, η οποία παραπέμπει στην Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας που γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου.

Βέβαια, αφού απέδειξαν ότι άξια συναγωνίζονται την θρυλική Λίντα Λαβλεϊς, το έργο τους διεκόπη από τους άνδρες των αστυνομικών αρχών.

Στο μεταξύ, και άλλες διαδηλώσεις ακτιβιστών πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες διαμαρτυρόμενοι για τις οικονομικές ανισότητες που επικρατούν, χωρίς σεξουαλικά βοηθήματα αυτή τη φορά, αλλά μόνο με μάσκες των προσώπων των μελών της ομάδας G7.

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~XUChh$5C2

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply