Γυμνή ακτιβίστρια "επιτέθηκε" στο τρόπαιο του Euro!

Το ότι το τρόπαιο έχει μπει στο... μάτι της οργάνωσης φάνηκε μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το Σάββατου, όταν 23χρονη Γιούλια Κοβπάτσικ, μέλος της οργάνωσης, επιχείρησε να κάνει ζημιά στο τρόπαιο.


 

Αφού πρώτα πλησίασε σιγά σιγά στο βάθρο, στη συνέχεια κατέβασε ξαφνικά το μπλουζάκι της για να αποκαλυφθεί το μήνυμα "Fuck Euro 2012" που ήταν γραμμένο με μπογιά στο σώμα της, ενώ έκανε κίνηση να προκαλέσει φθορά στο τρόπαιο.

Η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας ήταν ακαριαία καθώς έπεσαν πάνω στην κοπέλα για να την σταματήσουν, με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2012 να μην γλιτώνει πάντως την... πτώση.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας σκέπασαν πρώτα τη γυναίκα με ένα σεντόνι πριν την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα ενώ ακολούθως αποκλείστηκε η εξέδρα επίδειξης του Κυπέλλου.


 

Όπως έγινε γνωστό, η Κυριακή (13/5) θα είναι η τελευταία ημέρα για τους ενδιαφερομένους ώστε να φωτογραφηθούν μαζί του στην πλατεία του Κιέβου καθώς το τρόπαιο θα παρουσιαστεί κατόπιν και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας.

Via: sport24.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~fXLuO$uC

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply