Γυμνή διαμαρτυρία στο παγωμένο Νταβός από φεμινίστριες

Γυμνόστηθες φεμινίστριες από την οργάνωση FEMEN για τα δικαιώματα της γυναίκας διαδηλώνουν στο παγωμένο Νταβός της Ελβετίας, όπου διεξάγεται το 43ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το οποίο ολοκληρώνει τις εργασίες του αύριο, Κυριακή.

Οι φεμινίστριες με κεντρικό σύνθημα το "SOS Davos", προσπάθησαν να μπουν στο συνεδριακό κέντρο όπου πραγματοποιείται το Φόρουμ, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Το Νταβός στην Ελβετία υποδέχεται την πολιτική και οικονομική ελίτ του πλανήτη για το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της. Το κλίμα της συνάντησης είναι υποτονικό αλλά υπάρχει αρκετή φιλοδοξία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πρώτα σημάδια μιας παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης.

Πενήντα αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων θα συναντήσουν στο συνεδριακό κέντρο αυτού του μικρού ελβετικού χιονοδρομικού θέρετρου εκατοντάδες διευθύνοντες συμβούλους, οικονομολόγους, ειδικούς και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο στο 43ο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Περισσότερα
pestanea

Via: newsnow.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~d5ntH$28o

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply