Γυμνόστηθη διαμαρτυρία της Femen σε γερμανική εμπομπή

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι σε γερμανική αθλητική εκπομπή όταν δύο μέλη της οργάνωσης «FEMEN» εισέβαλαν γυμνόστηθα στο στούντιο για να καταγγείλουν της «μαφία της FIFA».

   Femen

Οι δύο διαδηλώτριες της ουκρανικής φεμινιστικής ακτιβιστικής οργάνωσης διέκοψαν την εκπομπή, του γερμανικού «ZDF», στην οποία βρισκόταν και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, και όντας γυμνές από τη μέση και πάνω άρχισαν να χοροπηδούν και να φωνάζουν «FIFA Μαφία» και «μποϊκοτάζ».

Οι δύο γυναίκες είχαν ζωγραφίσει ματωμένες μπάλες στα επίμαχα σημεία και είχαν γράψει μηνύματα στο σώμα τους, όπως «δεν μπορούμε να παίζουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα». Φυσικά μετά από λίγη ώρα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας.

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ουκρανική φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση έχει ουκ ολίγες φορές διαμαρτυρηθεί κατά των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, όπως πριν το Euro 2012 που διεξήχθη σε Ουκρανία και Πολωνία.

Πηγή: ANT1

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~nW54j$4XG

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply