Γυμνόστηθη καλλονή των Femen «αναστατώνει» τη Νέα Υόρκη!

Γυμνόστηθη, αλλά καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με δύο ζουμερά μήλα, μια ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen κατέφθασε στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να υποστηρίξει την καμπάνια που καλεί στη νομιμοποίηση του... topless.

Η κατάξανθη καλλονή, λοιπόν, παίζοντας με τις έννοιες, φωτογραφήθηκε κρατώντας τα μήλα και προωθώντας την καμπάνια «Big Apples».

Οι Femen με αυτό τον τρόπο ζητούν από τις αμερικανικές αρχές να νομιμοποιήσουν τις γυμνόστηθες γυναίκες, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερες στους δρόμους του… Μεγάλου Μήλου.

Όπως αναφέρει κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα τους, femen.org, «η αστυνομία της Νέας Υόρκης δε βλέπει μια γυμνόστηθη γυναίκα ως εγκληματία. Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για την αστυνομία της Νέας Υόρκης και ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα στον δρόμο της ισότητας και της ελευθερίας».

Στη συνέχεια και με τον χειμαρρώδη λόγο που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν οι ακτιβίστριες, το κείμενο γράφει: «Άντε γαμ… μπάσταρδοι. Δώστε μας την ισότητα των φύλων. Ό,τι επιτρέπεται στον έναν, πρέπει να επιτρέπεται και στον άλλο».

Ολοκληρώνοντας, το κείμενο καλεί τις γυναίκες όλου του κόσμου να βγουν «με τα μήλα τους έξω, ώστε να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με την ιδέα της δημοκρατίας».

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~LTbBK$2pQ

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply