Διαμαρτυρία Femen κατά Τιμοσένκο από το Παρίσι

Στο στόχαστρο των Femen μπήκε η πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Γιούλια Τιμοσένκο, καθώς οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες αντιδρούν με τις πολιτικές βλέψεις της πασιονάριας.

Σε μία από τις γνωστές τους διαμαρτυρίες, τρία μέλη της οργάνωσης εμφανίστηκαν μπροστά από τον πύργο του Αιφελ στο Παρίσι, φορώντας περούκες με μακριές ξανθές πλεξούδες που παραπέμπουν στη χαρακτηριστική κόμη της Τιμοσένκο.

Έχοντας το στήθος τους εκτεθειμένο και με επιγραφές στο στέρνο τους που ανέφεραν: «Τιμοσένκο = Γιανουκόβιτς», «Η νέα μαριονέτα του Πούτιν» και «Η Ουκρανία δεν είναι ελεύθερη», οι τρεις νεαρές Σάσα, Οξάνα και Γιάνα, υποστήριξαν ότι η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης «δεν είναι καλή για τη χώρα και δεν πρόκειται να σώσει την Ουκρανία».

Και οι ακτιβίστριες συνέχισαν: «Είναι ίδια με τον Γιανουκόβιτς, το σύστημα παραμένει το ίδιο και δεν πρόκειται να μεταβληθεί γιατί ο Πούτιν απλώς αλλάζει τις μαριονέτες του. Καλούμε την Ευρώπη να μην παρασυρθεί από την όμορφη και έξυπνη, αλλά πολύ κακή γυναίκα που θέλει να γίνει σαν τον Γιανουκόβιτς».

Μετά τη διαμαρτυρία τους, άνδρες των τοπικών αρχών προχώρησαν στη σύλληψή τους και τις κάλεσαν να ντυθούν, αφού οι τρεις «Γιούλιες» εξήγησαν στη γυναίκα αστυνομικό το λόγο της γυμνόστηθης… παράστασής τους.


Διαβάστε:

Open all references in tabs: [1 - 6]

Via: nooz.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~F4X3c$4t1

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply