Εικονικούς απαγχονισμούς οργάνωσαν οι Femen για να υποδεχτούν …

Οι Femen διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο ιρανικό καθεστώς που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα - Για το 2016, έχουν δρομολογηθεί 700 εκτελέσεις στην μουσουλμανική χώρα

Για να αισθανθεί «σαν στο σπίτι του», οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen επιφύλαξαν μία σκληρή υποδοχή στον Ιρανό πρόεδρο, Χοσάν Ροχανί κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι.

Εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το καθεστώς της Τεχεράνης αλλά και τις εκτελέσεις που πραγματοποιούνται μαζικά στη χώρα, οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες συμμετείχαν σε εικονικούς απαγχονισμούς με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. 


Οι Femen διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο ιρανικό καθεστώς που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Για το 2016, έχουν δρομολογηθεί 700 εκτελέσεις. Η πρώτη Femen που απαγχονίστηκε εικονικά ήταν η Λόρα η οποία είχε τυλιχτεί με την ιρανική σημαία. Οι συντρόφισσές της είχαν αναρτήσει ένα πανό μήκους 12 μέτρων για να καλωσορίσουν τον Ιρανό ηγέτη με το ακόλουθο μήνυμα: «Καλώς ήρθες Ροχανί, εκτελεστή της ελευθερίας».

Όπως πάντα, η διαμαρτυρία των Femen περιλάμβανε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα

Via: protothema.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~RNy4E$6QY

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply