ΕΞΑΛΛΕΣ οι femen με τον Ζούκερμπεργκ: ΓΥΜΝΗ διαμαρτυρία …

​Μετά την διαγραφή των λογαριασμών των Femen στο facebook, εκείνες είναι έξαλλες με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ!
Όπως ήταν αναμενόμενο τα τρία μέλη της οργάνωσης έκαναν γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από το συνεδριακό κέντρο Fira de Barcelona.

Ο Ζούκερμπεργκ βρισκόταν στο World Mobile Congress της Βαρκελώνης, στο οποίο συμμετείχε σε συνεδρίαση σχετικά με την εξάπλωση της σύνδεσης στο ίντερνετ σε όλο τον πλανήτη.

Με σύνθημά τους «Ζούκερμπεργκ μακριά από τις θηλές μου», οι νεαρές γυναίκες που εμφανίστηκαν με ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός τους, ενώ μετά από λίγο συνελήφθησαν.

Να σημειωθεί ότι η δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα έσβησε τους λογαριασμούς που υποστήριζαν τις Femen και αριθμούσαν πάνω από 80.000 υποστηρικτές.

Αφορμή για την διαγραφή στάθηκε η απόφαση των υπευθύνων του μέσου να απαγορέψει γυμνόστηθες φωτογραφίες από διαμαρτυρία των ακτιβιστριών κατά του Ραχόι.

Via: star.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~CKorX$5uP

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply