Η γυμνή… πλευρά του Euro 2012 (photos+videos)

Πρώτη και καλύτερη… γυμνή εμφάνιση είναι η διαβόητη οργάνωση FEMEN, η οποία έχει ως στόχο να διαμαρτυρηθεί για τους… sex tourist, οι οποίοι αναμένονται να κατακλύσουν την Ουκρανία για το Euro.

Mεγάλος στόχος είναι να φωτογραφηθούν γυμνόστηθες με το τρόπαιο, ωστόσο οι μέχρι τώρα επιθέσεις τους δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία. Αναμένουμε με μεγάλη… αγωνία τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης!













Παράλληλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι WAG’s, οι οποίες αναμένονται στην Πολωνία και την Ουκρανία, για να τραβήξουν τα αντρικά βλέμματα, με τις Αγγλίδες να είναι τα… φαβορί, ενώ δυνατά στο παιχνίδι υπάρχουν και οι Ιταλίδες!





Τέλος, πριν λίγες ημέρες έγινε και ο διαγωνισμός για την ομορφότερη κοπέλα από τις 16 χώρες που λαμβάνουν μέρος. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ιταλία (δίκαια), με την Πολωνία και την Ουκρανία να ανεβαίνουν επίσης στο… βάθρο!

Διαβάστε ακόμα:

Claudia Colucci και δεν είμαστε καλά! (photos+video)

Να χαίρεστε τη σύζυγο κύριε Λαπόρτα! (photos+videos)

Elin Grindemyr: Λιώνει και τους... πάγους! (photos+videos)

Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: onsports.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~B0mJY$12P

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply