Η επικεφαλής των Femen καταγγέλλει προβοκάτσια

Έγραψε στο Twitter της ότι η ρωσική αστυνομία εντόπισε όπλα και εκρηκτικά στο γραφείο της οργάνωσης

Προβοκάτσια καταγγέλλει η επικεφαλής της φεμινιστικής οργάνωσης Femen γνωστή για τις γυμνόστηθες «επιθέσεις» των μελών της.

Η Ινα Σεβτσένκο, που το όνομά της ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο μετά τις δεκάδες ημίγυμνες διαμαρτυρίες της, «πόσταρε» στο προφίλ της στο Twitter ένα δραματικό μήνυμα.

«Βοήθεια! Η αστυνομία “βρήκε” όπλο και εκρηκτικά στα γραφεία των Femen στο Κίεβο. Πρόκειται για προβοκάτσια που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση», έγραψε η κατάξανθη Ουκρανή.

Πολλοί ήταν οι followers της που αναπαρήγαγαν το τιτίβισμά της, ενώ λίγο αργότερα η Σεβτσένκο ανήρτησε και φωτογραφία από τα ευρήματα της αστυνομίας.

Επιπλέον, κατήγγειλε πως η αστυνομία συνέλαβε ακτιβιστές που βρίσκονταν στα γραφεία της οργάνωσης.

Η Σεβτσένκο, προσφάτως έλαβε πολιτικό άσυλο από τη Γαλλία καθώς κινδύνευε να καταδικαστεί σε φυλάκιση στη Ρωσία αφού έκοψε με αλυσοπρίονο ξύλινο σταυρό ύψους τεσσάρων μέτρων σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τα μέλη του ρωσικού συγκροτήματος, έγινε η μούσα Γάλλου καλλιτέχνη, ο οποίος φιλοτέχνησε το νέο γαλλικό γραμματόσημο εμπνευσμένος από το πρόσωπό της.

 

Via: protothema.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Zrzzk$44M

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply