Οι Femen έκαναν έκπληξη πρωτομαγιάς στην Λεπέν. Βίντεο

Δύο μεγάλες εκπλήξεις - όχι και τόσο ευχάριστές - περίμεναν σήμερα Πρωτομαγία την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

Tην πρώτη έκπληξη για τη Μαρίν της την επεφύλασσε ο πατέρας της: ο 86χρονος Ζαν-Μαρί, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στην κόρη του που είχε βυθιστεί στη μελέτη των σημειώσεών της, έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν αποχώρησε στη συνέχεια από την εκδήλωση. Προτού να απομακρυνθούν από πολλούς άνδρες, οι τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες άπλωσαν στο μπαλκόνι όπου στέκονταν μεγάλες κόκκινες σημαίες του Γ' Ράιχ και χαιρέτησαν ναζιστικά.

Via: madata.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~BAAAi$62b

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply