Οι Femen την "έπεσαν" στην Μαρίν Λε Πεν (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ανήμερα της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Παρίσι φαίνεται πως όλοι είχαν βαλθεί να... τρολάρουν τη Μαρίν Λε Πεν. Από τις γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen μέχρι τον μπαμπά της, Ζαν Μαρί Λε Πεν!

Το πρωί της Παρασκευής, η ηγέτις του Εθνικού Μετώπου θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ζαν Ντ’ Άρκ. Εκεί όμως την περίμεναν οι Femen, που εμφανίστηκαν από το πουθενά και της χάλασαν το... event. Αλλά δεν ήταν η μόνη έκπληξη για την Μαρίν Λε Πεν.

Οι Femen είχαν γράψει στα ημίγυμνα κορμιά τους το σύνθημα Hail Le Pen (από το Χάιλ Χίτλερ) και ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι, χαιρετώντας ναζιστικά, ενώ είχαν κρεμάσει και ναζιστικές σημαίες. Απέναντί τους, η Μαρίν Λε Πεν προσπαθούσε να βγάλει λόγο. Αλλά εκείνες φωνάζοντας με μια ντουντούκα συνθήματα, δεν την άφηναν!











"Πόσες εκπλήξεις, αυτήν την Πρωτομαγιά", αναφώνησε η Λεπέν που αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία της.

Νωρίτερα, η Μαρίν Λε Πεν "γεύτηκε" την πρώτη της έκπληξη από τον ίδιο τον πατέρα της. Ο 86χρονος Ζαν-Μαρί, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου ανέβηκε στην εξέδρα την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η κόρη του για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να της ρίξει ούτε ένα βλέμμα, σήκωσε τα χέρια του, χαιρέτισε το πλήθος που τον αποθέωσε και αποχώρησε.















Ο Ζαν-Μαρί κατέθεσε και εκείνος στεφάνι στο άγαλμα της Ζαν Ντ’ Άρκ, λίγη ώρα μετά την κόρη του και χωρίς να συναντηθεί μαζί της. Το 2014 πατέρας και κόρη συμμετείχαν μαζί στην εκδήλωση αυτή προς τιμή της Γαλλίδας ηρωίδας του 15ου αιώνα.

Όμως μετά τις δηλώσεις που έκανε πριν από έναν μήνα ο 86χρονος Λεπέν για το Ολοκαύτωμα και τους μετανάστες, οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση την Μαρίν, η ρήξη μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτη και το χάσμα μοιάζει πλέον αγεφύρωτο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: newsit.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~5rzzk$61j

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply