Ταράχτηκε η Μέρκελ από τις γυμνόστηθες Femen – Tvkosmos.gr – Ρόδος – Δωδεκάνησα

Γερμανία — Ο πρόεδρος της Ρωσίας βρίσκεται στη Γερμανία και το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε μαζί με τη Γερμανίδα καγκελάριο την Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Αννόβερου. Οι δυο ηγέτες άλλωστε την εγκαινίασαν.

Οι διαδηλώσεις κατά του Πούτιν είχαν προαναγγελθεί. Αλλά η ασφάλεια της Μέρκελ πιάστηκε στον... ύπνο!

Πούτιν και Μέρκελ βρίσκονταν στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ομίλου Μάρτιν Βίντερκορν, όταν τέσσερις γυναίκες που φώναζαν "Fuck dictator!" (Άι γ..., δικτάτορα!), όρμησαν πάνω στην εξέδρα.

Η έκπληξη αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ - όπως φαίνεται και από το πρωτοσέλιδο της διαδικτυακής Bild - ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν μάλλον το... διασκέδασε!

Τα μέλη του κινήματος Femen είχαν γράψει στα σώματά τους με μαύρη μπογιά το σύνθημα κατά του Πούτιν και όπως συνηθίζουν ήταν γυμνές από τη μέση και πάνω. Οι άνδρες της ασφάλειας είδαν κι έπαθαν να τις κάνουν... καλά και να τις απομακρύνουν.

Νωρίτερα το πρωί, η Μέρκελ και ο Πούτιν είχαν αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα του ναζισμού, σ' ένα κοιμητήριο για τους κρατούμενους στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας κοντά στο Αννόβερο, όπου είναι θαμμένα 386 θύματα, εκ των οποίων 154 Ρώσοι, που δολοφονήθηκαν από την Γκεστάπο το 1945.

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~t5nsH$2aT

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply