Τα μάτια των Femen στραμμένα στην Ελλάδα

Κόσμος /Γενικά /

Femen

Δημοσίευση: 06 Ιουλίου 2015 12:54

Η γνωστή από την ακτιβιστική της δράση, φεμινιστική οργάνωση, δεν έμεινε ασυγκίνητη από τις πολιτικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα στην Ελλάδα.

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Η Ίννα Σεβτσένκο, αρχηγός των γυμνόστηθων ακτιβιστριών, μόλις βγήκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πόσταρε στο twitter μια φωτογραφία από το ελληνικό παλιό γνωστό χιλιάρικο.

Όλον αυτόν τον καιρό βέβαια η επικεφαλής των Femen ανέβαζε συχνά πυκνά αναρτήσεις σχετικά με το δημοψήφισμα, ενώ λίγο αργότερα στο τελευταίο της tweet άφησε αιχμή σχετικά και με το τι η ίδια πιστεύει «Λοιπόν… οι Έλληνες αποφάσισαν με υπερηφάνεια την οικονομική καταστροφή και είπαν όχι στη λιτότητα».

Λέτε οι Femen να ετοιμάζουν καμιά γυμνή διαμαρτυρία και στη χώρα μας; Πάντως, παλαιότερα είχαν δηλώσει στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή της Κατερίνας Αντωνοπούλου «Σε πρώτο πλάνο» την πρόθεση τους να βρεθούν στην Αθήνα και να διοργανώσουν μαζί με Ελληνίδες ένα πρώτο «χτύπημα» στους Έλληνες πολιτικούς.

Via: antenna.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~nic8a$6Do

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply