Τουρκάλα FEMEN θύμα εκβιασμού με ροζ βίντεο

Μια Τουρκάλα μέλος των FEMEN ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της την εκβιάζει με προσωπικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και πιπεράτα βίντεο που τραβήχτηκαν εν αγνοία της.

Η 27χρονη Τουρκάλα FEMEN, με τα αρχικά D.D., έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του πρώην φίλου της.

Όπως λέει η ίδια είχε μια σχέση που κράτησε μόλις τρεις μήνες το καλοκαίρι. Ξαφνικά, μια ημέρα, ο πρώην της έστειλε το εξής μήνυμα: «Έχω κάποια χαριτωμένα βίντεο και φωτογραφίες σου. Μπορώ να τα μοιραστώ με όλη την Τουρκία».

Η Τουρκάλα FEMEN ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν κρυφά και εν αγνοία της.

Ως μια από τα ιδρυτικά μέλη των FEMEN στην Τουρκία, η D.D. έχει πάρει μέρος σε πολλές τόπλες διαμαρτυρίες ενάντια στους πολιτικούς. Τον Δεκέμβριο του 2013 φωτογραφήθηκε σε δρόμο στην Κωνσταντινούπολη κρατώντας μια τουρκική σημαία και το σύνθημα «Όχι στον Πόλεμο» γραμμένο πάνω στο στήθος της.

Πριν ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τις FEMEN τον Οκτώβριο, η D.D. είχε συμμετάσχει και σε διαμαρτυρία εναντίον του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης.

turkish-femen

Via: tribune.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~P7gGJ$5cw

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply