«Χαλάστρα» στην Μαρίν Λεπέν από τις Femen και τον… πατέρα της … – TVXS

Αντιμέτωπη με τις Femen αλλά και… τον πάτερα της ήρθε η Μαρίν Λεπέν αρχηγός του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας στο πλαίσιο εκδήλωσης που είχε διοργανώσει. 

O 86χρονος Ζαν - Μαρί Λεπέν, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου - με τον οποίο η κόρη του και πλέον αρχηγός του κόμματος έχει έρθει σε κόντρα - ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση. 

Στάθηκε μπροστά της και έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους. Στη συνέχεια αποχώρησε από την εκδήλωση.

Ακολούθησαν οι φεμινίστριες της Femen, οι οποίες είχαν γράψει στα στήθη τους «Χάιλ Μαρίν» και προσπάθησαν να διακόψουν την ομιλία της. 

«Πόσες εκπλήξεις έχει αυτή η Πρωτομαγιά» αναφώνησε από την πλευρά της η Μαρίν Λεπέν. 

Νωρίτερα, δύο άλλα μέλη της Femen έκαναν την εμφάνισή τους τη στιγμή που η Λεπέν κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ζαν ντ' Αρκ, αλλά απομακρύνθηκαν πολύ γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: tvxs.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~m0AmB$64f

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply