19χρονη μουσουλμάνα που ανήκει στις Femen αγνοείται εδώ και … – Tvkosmos.gr – Ρόδος – Δωδεκάνησα

22 Μαρτίου 2013

Η 19χρονη μαθήτρια Αμίνα είναι η πρώτη Τυνήσια που ποστάρει φωτογραφίες της γυμνόστηθη με συνθήματα των Femen. Ωστόσο αγνοείται εδώ και λίγες ημέρες και από χθες παγκόσμιες οργανώσεις την αναζητούν.

«Το σώμα μου ανήκει σ'εμένα και σε κανέναν άλλο» έγραψε με μελάνι στο στήθος της και πόσταρε την εικόνα στο facebook. «Fuck your morals» γράφει σε μια άλλη.

Αλλά εδώ και λίγες μέρες η Αμίνα αγνοείται, όπως αναφέρνει η ONG. Το τηλέφωνό της δεν απαντά, το facebook της είναι κλειστό, ακόμη και ο λογαριασμός της στο skype.

Οι φωτογραφίες της Αμίνα είχαν προκαλέσει έναν πόλεμο στον αραβικό κόσμο μέσω διαδικτύου. «Ξαναντύσου, είσαι φρικτή», «Είσαι η ντροπή της οικογένειάς σου» «Για μας είσαι ο σατανάς» ήταν τα μηνύματα που έλαβε η 19χρονη καθώς και απειλές για τη ζωή της.

www.iefimerida.gr

 

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Fic8a$2RG

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply