24 lett Szása, a legszebb FEMEN-aktivista

Alexandra Sevcsenkó, azaz Szása, a FEMEN ukrán nőjogi szervezet egyik legtevékenyebb aktivistája a héten betöltötte huszonnegyedik évét. Tudják, ő az a szép szőke lány, aki folyamatosan fedetlen mellekkel tüntet, például az ukrán nyugdíjtörvények, a nők elnyomása, vagy éppen a választási csalások miatt. Galériánkban alaposan körbejárjuk a születésnapost, kattintson!


105187025

Szása egyébként Vkontaktés (becézzük a pánszláv Facebooknak) adatlapja szerint hajadon, egy lánya van, Irina, és egy nővére, Inna, akivel együtt küzdenek a Femenben. Közgazdaságtant tanul levelezőn, vallását tekintve a nőkben hisz, ars poeticája szerint pedig "Nincs megalkuvás munkában, bátorságban és tehetségben". Emellett kurátora a "Ukrajnai Nemzeti Harc a Szexturizmus és a Prostitúció Ellen" programnak. 2008 óta a szervezet tagja.

Ha további képeket szeretne róla nézegetni, itt teheti, az alábbi videón pedig munka közben nézheti meg.

Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: velvet.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~d6PQe$rI

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply