A deviancia netovábbja: a pápának vetkőztek a feministák a buzik …

#3

Régen csak a férfi dolgozhatott és politizálhatott, a nőnek nem volt joga dolgozni vagy politizálni, ehelyett otthon tevékenykedett, rendben tartotta a házat, vigyázott a család egészséges környezetére, gondoskodott az étel megfelelő elkészítéséről a vásárlásról. Ezzel szemben a férfi napi nyolc órát dolgozott mindössze és megkereste a családi betevőt. 8 órás napi munkával a férfi el tudta tartani a családot, ami általában több volt mint 4 fő, volt amikor 10 gyermeke volt egy párnak.

Sokaknak elegük lett a nők elnyomásából, ezért mozgalmak indultak el, ezek közül a leghíresebb a feminista mozgalom. Nagyon szép dolgokért tüntettek: legyen a nőknek is joguk dolgozni, legyen szavazati joguk, stb. Aztán meglett a szavazati joguk, a munkajoguk.

Lássuk, hogy mi a helyzet ma: Férfiak és nők egyaránt dolgoznak, tehát durván kétszeresére növekedett a munkaerő, páratlan technológiai fejlődésen ment át a társadalom, így a munka hatékonysága is megnövekedett, a férfi és a nő napi 8 órát ma is ledolgozzák és mégis sok család úgy is adósrabszolga, hogy férfi és nő egyaránt dolgozik, adó van az ingatlantulajdonon, az autón, a jövedelmen, az áru forgalmán, a levegőt is lassan meg akarják adóztatni (nem vicc, CO2 adót akarnak globalistáék), hogy abba roskadjanak bele az emberek. Emellett gyártják a pénzt fedezet nélkül, így az, amit keres az ember egyre értéktelenebb, viszont az adókat mindig felzárkóztatják a pénz elértéktelenedéséhez, a béreket már kevésbé.

Jelenlegi sanyarú sorsukban az emberek már nem vállalnak gyereket, mert nem tudják eltartani. De hogyan történhetett ez? Hiszen kisebbek a családok, nagyobb a munka hatékonysága, kétszer több a ledolgozott munka. Akkor hogyan lehetséges, hogy mégis összehasonlíthatatlanul rosszabbul élnek az emberek, mint mondjuk száz évvel ezelőtt?

Jelenlegi problémás helyzetét az emberiség meg kell oldja, le kell számolni azzal a társadalmi szokásjoggal, hogy valakik kiszivattyúzzák a vagyont a társadalomból, meg kell szabadulni a parazitáktól.

A feminizmus elérte a célját, ezért nincs értelme a további létezésének. Viszont ma is vannak feministák és a homokosok jogaiért küzdenek, de van egy hírem a számukra: a homokosok már egyenjogúak. Viszont unalmukban már olyasmit akarnak elfogadtatni, hogy a férfiak ülve pisiljenek meg más hasonló marhaságokat. Természetesen ügyelni kell a higiéniára és részt kell venni a háztartásban a férfinak is, viszont ez nem jelenti azt, hogy mindent csináljon úgy, mint a nő, mert egyes frusztrált, zavarodott feministák nem férnek a bőrükbe.

Via: szentkoronaradio.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~IMhEZ$27Y

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply