Asociale Femen-activiste verstoort kerstmis

Zielig.

Zoals u weet vond ik het verschrikkeljk dat Rusland Femen-activisten veroordeeld had tot jarenlange gevangenisstraffen. De dames hebben het recht om hun mening te uiten, ook als sommigen dat beledigend vinden.

Dat betekent echter niet dat ik een groot fan ben van die organisatie. Het tegendeel is zelfs waar: niets dan negatiefs over ze. Case in point:

In Keulen heeft een 19-jarige Femen-activiste vanmorgen de kerstmis in de kathedraal verstoord. Kort na het begin van de misviering liep ze halfnaakt -met op het lichaam "ik ben God" geschreven- naar voren en sprong ze op het altaar. Even later werd ze door veiligheidsdiensten weggeleid.

Anders dan haar Russische collega's weet deze dame dat niet zal worden afgevoerd naar de goelag. De aanwezige geestelijken verwijderden haar, en dat was het dan.

Deze actie vereiste dus weinig moed, maar wel een obsessie met aandacht én een enorm gebrek aan respect voor gelovigen. Om dat nou te steunen? Nee, dank u.

Via: dagelijksestandaard.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~PytwV$4cE

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply