Bloot, hoppa aandacht!

Femen Europees kampioen aandacht vragen

Categorie: DeOndernemer
Door: DeOndernemer
Gepubliceerd: vrijdag 1 juni 2012 13:21
Update: maandag 4 juni 2012 09:47

Aan de vooravond van de Europese voetbaltitelstrijd in Oekraïne en Polen, wedijveren verschillende organisaties om de meeste aandacht. Met het internationaal persleger aan je voeten is het niet moeilijk om de spotlights op je te laten schijnen. Wil je jezelf optimaal op de kaart zetten, dan moeten de kleren uit. Bloot. Hoppa aandacht! De Oekraïense vrouwenbeweging Femen weet als geen ander hoe je dat moet doen.    

De marketingstrategie van Femen is simpel doch uiterst effectief. De topless activistes gebruiken hun lichaam al jarenlang als een soort van reclamezuil. Met nauwelijks kosten, maximaal resultaat.

Eerder verstoorde Femen al een EK-bekeronderonsje en het laatste wapenfeit was donderdag toen de actiegroep naakt poseerde bij de mascotte van Euro 2012 op het Onafhankelijkheidsplein in Kyiv.   

Femen protesteert tegen het EK voetbal, omdat hierdoor de problemen met prostitutie en vrouwenhandel zouden verergeren.

De topless activistes van Femen slaagden er in mei tot tweemaal toe in om de EK-beker van zijn voetstuk te krijgen. Dit gebeurde in de stad Dnjepropetrovsk in het zuidoosten van het land.

Inna Sjevtsjenko
De 21-jarige Inna Sjevtsjenko had haar haren voor de gelegenheid donker geverfd en wachtte in de rij met een medeactiviste om met de officiële beker op de foto te mogen. De twee ontblootten hun bovenlijf met daarop de slogan Fuck Euro 2012 en Sjevtsjenko dook naar de beker. De twee werden door beveiligers verwijderd en zijn later aangehouden.

Via: deondernemer.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~4KorX$13R

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply