Blote borsten demonstrantes zij aan zij met non

Een non zorgde voor het beeld van de week in Parijs. Tijdens een demonstratie van de vrouwenrechtenorganisatie FEMEN poseerde ze gewillig met enkele topless activistes.

Ze deelt de woede van de vrouwen die het niet pikken dat 14 jongeren na een brutale groepsverkrachting van 2 jonge meisjes heel lichte straffen kregen en betoogden daarom aan het ministerie van Justitie……..

De verkrachtingszaak wekte in heel Frankrijk grote verontwaardiging. Slechts 1 dader hoeft een klein jaar de cel in. 10 daders werden vrijgesproken, de 3 anderen kregen alternatieve straffen. De openbare aanklager had zware celstrafffen tot 7 jaar geëist voor 8 van de daders.

Volkomen terecht dat de naar analogie van de Oekraïense de nieuwe FEMEN-tak in Parijs nog eens stevig uitrukte. Dat vond ook de zuster van het dominicanenklooster. Al blijft het natuurlijk een vreemd gezicht dat een non op de blote bast van een vrouw moet lezen “Justice fucks me”.

Bekijk de gehele fotoserie op HLN.

Lees ook:Naakt tegen het EK Voetbal
Lees ook:FEMEN-dames protesteren met blote borsten tegen voetbalbobo’s
Lees ook:Blote tieten-dames van FEMEN poetsen het straatje van DSK letterlijk schoon
Lees ook:Echte blote tieten bij de Venus van Milo in het Louvre
Lees ook:Spaanse krant publiceert ontluisterende foto’s van sekstoeristen in Barcelona

Heb jij Seks.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!

Open bundled references in tabs:

Via: seks.blog.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~7jszF$1oN

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply