Botrányos választ adott a Femen az iraki lázadóknak – 18+

2014. augusztus 27., szerda, 17:45Utolsó frissítés: 12 órája

Szerző: hvg.hu

Címkék:
Inna Sevcsenko;
iraki lázadók;
femen;
Szíria;
Irak;
Isis;
Iszlám Állam;

Kinyomtatom
Elküldöm


Twitter

Menstruációs vérrel és széklettel kente össze egy egyiptomi feminista az iraki és szíriai dzsihádista Iszlám Állam szervezet zászlóját egy Twitterre feltett kép szerint.

Inna Sevcsenko, a Femen nőjogi szervezet vezetője tette közzé a Twitteren azt a fotót, amelyen Aliaa Magda Elmahdy, egy egyiptomi feminista látható az iraki és szíriai dzsihadista szervezet, az Iszlám Állam (ISIS) zászlaja felett szemből, pucéran, nyitott combokkal véresen, mintha menstruálna. Mellette egy másik nő guggol, aki mintha a zászlóra ürítené székletét.

Sevcsenko az ISIS-nek üzenve azt írta a képhez: "Állatok, mi így végezzük ki az eszméiteket! Jól nézzétek meg!".

Mint arról már beszámoltunk, az ISIS még júliusban elrendelte a nők "körülmetélését", vagyis a nemi szervük megcsonkítását, rendszeresen végeznek ki keresztényeket, vagy bárkit, aki ellenszegül, legutóbb pedig azzal sokkolták a nyugati világot, hogy valószínűleg lefejezték James Foley amerikai újságírót Szíriában.

Fotó: Femen


Twitter

Nyomtatás
Küldés

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: hvg.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~jNy3E$5K7

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply