Cicikkel búcsúztatták Papit

Hirdetés

A Femen aktivistái szokásuk szerint félmeztelenül vonultak az utcára, s a kijevi olasz nagykövetség előtt adtak hangot annak, mennyire örülnek a bukásának. A hölgyek testükre féknyomot festettek, több ruhadarabjuk pedig az autóversenyek leintésekor használt kockás zászlóra hajazott. Így üzenték a nők által csak Papinak becézett Berlusconinak: a futamnak vége, majd pezsgőt bontottak, mutatván, hogy a versenyt ők nyerték.  

Féknyomos mintájú félmeztelen nők ünnepelték Berlusconi lemondását

##KAPCSOLODO## A Femen már számtalanszor kritizálta a volt kormányfőt, aki lekezelően nyilatkozott a nőkről. Berlusconi örömlányok tucatjait szervezte be „bunga bunga" partijaira,, amit a feministák szóvá tettek. Ráadásul azt ajánlotta a fiatal, csinos lányoknak, hogy ha érvényesülni akarnak, fogjanak maguknak hozzá hasonló, idős és gazdag férfit, hogy mihamarabb örököljenek.

A győztes autóversenyzőkhöz hasonlóan pezsgőt bontottak

Blikk-összeállítás

 

Via: blikk.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~gIwTV$3o

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply