De meest bekeken video’s van afgelopen week

Hulpdiensten zoeken boven de bergen

Hulpdiensten zochten boven de Franse Alpen naar het neergestorte vliegtuig van Germanwings.

video


video


video


video


Dode en vier gewonden bij zware crash op Nürburgring

Bij een crash op het beruchte Duitse circuit Nürburgring vielen zaterdag één dode en vier gewonden. Alle slachtoffers waren toeschouwers.

video


video


video


video


video


video


'Piloot kon cockpit niet in'

Een van de piloten van het verongelukte passagierstoestel van de Duitse luchtvaartmaatschappij Germanwings heeft tijdens de vlucht de cockpit verlaten en kon niet terug naar binnen. Dat zei een hoge militaire functionaris woensdag tegen The New York Times.’

video


video


video


video


Rotterdam krijgt langste glijbaan ter wereld

In Rotterdam komt de langste glijbaan ter wereld te staan. Als 'ie af is, is de glijbaan 600 meter lang. Hij komt te liggen in de voormalige verbrandingsoven van de afvalcentrale in Rotterdam-Zuid.

video


video


video


video


video


video


Opnamen uit zwarte doos gehaald

Onderzoekers van de Franse luchtvaartorganisatie BEA lieten woensdag weten met succes bruikbare opnamen uit de cockpit voice recorder van het verongelukte passagierstoestel van de Duitse luchtvaartmaatschappij Germanwings gehaald te hebben.

video


video


video


video


Verklaring topman Germanwings over crash

De topman van luchtvaartmaatschappij Germanwings bevestigde dinsdag dat een vliegtuig van het bedrijf in Zuid-Frankrijk was neergestort.

video


video


video


video


Nabestaanden naar rampplek

Het eerste vliegtuig met aan boord nabestaanden van slachtoffers van de vliegramp met een toestel van Germanwings kwam donderdag aan in Marseille. Het vliegtuig vertrok vanuit Duitsland.

video


video


video


video


Copiloot Germanwings waarschijnlijk ziek

De politie deed vrijdag onderzoek in de woning van de copiloot die omkwam in de crash van het Germanwings-toestel. Volgens het Duitse Openbaar Ministerie werd tijdens de huiszoeking een verscheurde doktersverklaring gevonden. Hieruit blijkt dat de copiloot ten tijde van de crash ziek was, maar dit verzweeg voor zijn werkgever.

video


video


video


video


Moeder probeert elf uur lang olifantje te redden

Het olifantje was in een waterput gevallen en kon er niet meer uit. Elf uur lang probeerde de moederolifant haar kind uit de put te krijgen. Uiteindelijk konden dorpelingen het dier redden.

video


video


video


video


video


video


Neymar scoort op verassende wijze

Tijdens een training scoorde de Braziliaanse voetballer op een manier die in een normale wedstrijd niet mogelijk is.

video


video


video


video


video


video


Open bundled references in tabs:

Via: nu.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~sKoqX$5xh

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply