De vijf nieuwsvideo’s van donderdag

Gauck noemt moord op Armeniers volkerenmoord

President Joachim Gauck van Duitsland heeft de bloedbaden onder de Armeniërs honderd jaar geleden "volkerenmoord'' genoemd.

video


video


video


video


video


video


Aboutaleb denkt dat agenten bluffen

De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb kan zich niet voorstellen dat agenten tijdens de bekerfinale in zijn stad op 3 mei het werk neerleggen. Donderdag werd duidelijk dat vakbonden eraan denken om dan een bijeenkomst voor agenten te houden.

video


video


video


video


video


video


Levenslang Lau G. voor dubbele moord

Lau G. is donderdag door de rechtbank in Maastricht veroordeeld tot levenslang voor de moord op Karim Fourkour en Fouad Bendella en het begraven van beide slachtoffers.

video


video


video


video


video


video


Dirk M. vrijgelaten vanwege dementie

De man die heeft bekend John de Mol en het gezin van zijn zus Linda de Mol te hebben bedreigd en afgeperst, wordt uit voorarrest vrijgelaten. De zeventigjarige Dirk M. lijdt aan een ernstige vorm van dementie lijdt en dat kan nog erger worden als hij in de cel blijft.

video


video


video


video


video


video


Vluchtelingentop begint met minuut stilte

De Europese leiders hebben donderdagmiddag in Brussel gezamenlijk een minuut stilte gehouden voor de verdronken vluchtelingen in de Middellandse Zee. Zij herdachten de slachtoffers aan het begin van hun speciaal ingelaste top over de vluchtelingencrisis.

video


video


video


video


video


video


Strijdkrachten VS doden per ongeluk gijzelaars

Twee personen die werden gegijzeld door al-Qaeda zijn per ongeluk om het leven gekomen tijdens anti-terreuracties van Amerikaanse strijdkrachten bij de grens van Pakistan en Afghanistan.

video


video


video


video


video


video


Frankrijk heeft vijf aanslagen verijdeld sinds Parijs

In Frankrijk zijn sinds de aanslagen in Parijs in januari vijf aanslagen verijdeld. Dat zei de Franse premier Manuel Valls donderdag op de radio bij France Inter.

video


video


video


video


video


video


Wilders spreekt van genant akkoord

Geert Wilders is niet te spreken over het akkoord dat VVD en PvdA hebben gesloten. Volgens Wilders is de VVD opnieuw door de knieen gegaan voor de PvdA en wordt illegaal gedrag nu beloond.

video


video


video


video


video


video


Politiebureaus dicht uit protest

Politiebureaus zijn donderdag twee uur lang gesloten voor het publiek. De bonden hebben daartoe opgeroepen uit protest tegen het uitblijven van een goede cao.

video


Evacuaties na uitbarsting vulkaan Chili

De vulkaan Calbuco in het zuidelijke deel van Chili is woensdagavond (lokale tijd) uitgebarsten. In een straal van twintig kilometer worden mensen geëvacueerd, als ze al niet zelf waren gevlucht. Tegen middernacht waren dat zo'n 4.000 inwoners.

video


video


video


video


video


video


Real Madrid weer naar halve finales

Real Madrid heeft voor het vijfde jaar op rij de halve finales van de Champions League bereikt. De titelverdediger rekende woensdag in de kwartfinale af met stadgenoot Atlético Madrid: 1-0.

video


video


video


video


video


video


Rutte verdedigt 'zwaarbevochten compromis'

Premier Mark Rutte zegt dat het kabinet twee besluiten heeft genomen. In vijf grote gemeenten komt er opvang voor mensen die mee willen werken aan terugkeer naar het land van herkomst. Die periode wordt beperkt tot een aantal weken, aldus de premier.

video


video


video


video


video


video


Open bundled references in tabs:

Via: nu.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~aQRxd$60r

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply