Drie actievoerders Femen ontvoerd


De drie ontvoerde Femen-leden»

De drie ontvoerde Femen-leden
Femen

In Kyiv zijn drie leden van de Oekraïense actiegroep Femen in elkaar geslagen en ontvoerd. Dat schrijft Femen op de sociale netwerksite VK. Ook een fotograaf die bij de drie vrouwen was, is verdwenen. De politie zegt dat de vier zijn opgepakt voor "onzedelijk gedrag".

De vrouwen en de fotograaf waren op weg naar een demonstratie tegen de Russische president Poetin, die op dit moment in Kyiv is.

Vanmorgen werd een vrouw aangevallen die leiding geeft aan Femen in Kyiv en een paar dagen geleden kreeg een belangrijke adviseur klappen. Ook woedde er onlangs brand in het Franse hoofdkwartier van Femen in Parijs.

Ontbloot bovenlijf

Leden van de feministische actiegroep strijden, vaak met ontbloot bovenlijf, voor vrouwenrechten en tegen corruptie. Eerder dit jaar had een aantal actievoerders het op de Russische president Poetin voorzien. Ze belaagden hem op een beurs in Duitsland.

Deel deze pagina

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: nos.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~X3vWF$3or

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply