Ezért mutogatta a testét Putyinnak

"Magyarországnak pedig nagyon nem kellene vele barátkoznia, sőt inkább nagyon is óvatosan kellene hozzá viszonyulnotok. Példát kellene vennetek a saját és a szomszédos államok múltjából" - nyilatkozta a Globoportnak Jana Zsdanova. Ő volt az, aki a Parlamentnél a Putyinra várakozó újságírók között levette a felsőjét, majd felhúzta a szoknyáját, ami alatt nem viselt bugyit. Szoknyája belső felére a „Putin go home” (Putyin, haza) szöveg volt írva, egy nyíl pedig a nő lába közé mutatott.

Zsdanova az említett példálozással Ukrajnát emílti; az ország sokáig Moszkva barátja volt, most meg háborúzik az oroszokkal. A meztelenkedő akciókról azt gondolja, hogy olyankor szabadságto érez, mert valami helyes dolgot csinál. "Mi a szexualitásunkat eszközként használjuk. Sok mással is próbáltuk kifejezni a véleményünket, de arra jutottunk, hogy ez a leghatékonyabb módszer, ez egy másik szinten hat. Erre nem lehet nem odafigyelni" - magyarázza.

Arra a kérdésre, hogy mit szólt a családja a budapesti akciójához, a Femen-aktivista elmondja, hogy az édesanyja kiborult, az öccse pedig azt írta neki, hogy szégyellje magát. Egyedül a nagymamaája mondta azt, hogy ez az ő feladata.

Meztelenkedő Femen-aktivista nem először lepte meg Vlagyimir Putyint: Hannoverben egy nemzetközi vásáron egészen közel szaladtak meztelenül az orosz elnökhöz és Angela Merkel német kancellárhoz.

Via: hir24.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~3XLvO$5uz

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply