Ezúttal vajon mi ellen tüntet kalasnyikovval a Femen?

Nagy vonalakban így foglalhatjuk össze annak a felmérésnek az eredményét, melyet a Minnesotai Egyetem kutatócsoportja készített Szíria bombázásáról. Arra jutottak, hogy az amerikaiak jelentős többsége egyáltalán nincs képben arról, hogy mi folyik Szíriában, mióta, és egyáltalán mit jelent az, hogy szunnita. Aki nem tudta, mit jelent az ISIS rövidítés és ki a szír elnök, nagy valószínűséggel lelkesen támogatta a bombázást, és David Logsdon kutató szerint az ennyire tájékozott emberek alkotják az amerikai közvélemény derékhadát. Jellemzően nem olvastak, és nem is terveznek elolvasni Szíriáról szóló cikkeket. A másik leglelkesebb bombázáspárti csoport háttere egy félmondatban:

Slusszpoén: ez egy álhír, Andy Borowitz humorista agyszüleménye, de most mélyen magába nézve bevallhatja, hogy elhitte-e:

Via: index.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~VDJNP$5PZ

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply