Félmeztelen Femen-aktivista tüntetett a kölni dómban

Flmeztelenl tntetett a Femen nev nemzetkzi feminista csoport egy aktivistja szerdn a katolikus egyhz ellen a klni dmban mise kzben.

A 20 ves aktivista, Josephine Wittaz els sorban lve kivrta, hogy elteljen a karcsonyi dleltti mise els nhny perce, majd ledobta magrl a kabtjt s fels ruhjt, s felugrott az oltrra. Felstestn az I am God (n vagyok az isten) felirat volt olvashat.

Forrs: welt.de/dpaForrs: welt.de/dpa
Az aktivistt a dm rsge lefogta s elvezette. A rendrsg a mise vgig rizetben tartotta. Feljelentst tettek ellene a vallsgyakorls akadlyozsa miatt.

Josephine Witt az ukrn eredet s prizsi kzpont Femen ismert aktivistja. Jniusban Tunziban kt francia trsval egytt felfggesztett bntetsre tltk a j erklcs s a kzszemrem megsrtsrt, miutn flmeztelenl tntettek egy fogva tartott tunziai Femen-aktivitsa tmogatsra.

Via: delmagyar.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~9QRyd$4dQ

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply