Félmeztelen nő ugrott a lepedőbajnok Dominique Strauss-Kahn …

A tüntető felugrott a Dominique Strauss-Kahnt szállító autó motorháztetőjére, de a rendőrök elkapták és földre vitték. A Nemzetközi Valutaalap egykori vezetőjét azzal vádolják, hogy köze volt egy prostituáltakat futtató hálózathoz Lille-ben, és szexpartikon vett részt egy hotelben.

A hétfői tárgyaláson a volt IMF-elnök elismerte, hogy részt vett a lille-i hotelben szervezett orgiákon, de állította: nem tudta, hogy a partnere prostituált. Az ügyészek viszont ügy fogalmaztak, hogy egyenesen Strauss Kahn volt a bulikirály az orgiákon - írják a BBC oldalán.

Az IMF volt elnökének nem ez az egyetlen szexügye. 2011 tavaszán egy New York-i szobalány azt állította, hogy megerőszakolta őt a Strauss-Kahn abban a hotelben, ahol megszállt. A botrány miatt távoznia kellett a valutaalap éléről, és francia államfői ambícióinak is búcsút mondott, de az eljárást el tudta kerülni, mert hatmillió dollárt fizetett peren kívül a szobalánynak.

hvg.hu

 

Via: parameter.sk


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~UytwV$5qu

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply