FEMEN geeft topless Hitlergroet in Parijs

FEMEN geeft topless Hitlergroet in Parijs
FEMEN geeft topless Hitlergroet in Parijs

Elk jaar houdt het Franse Front National een demonstratie op 1 mei. De extreemrechtse partij verzamelt zich dan in de straten van Parijs en voorzitter Marine Le Pen houdt een toespraak. Dit jaar gooide echter enkele demonstranten van de actiegroep FEMEN topless roet in het eten.

De drie dames stonden op een balkon boven de toegestroomde menigte en lieten even duidelijk weten wat ze van de Fornt National vonden. Met de blote borsten fier naar voren ging de rechterarm strak de lucht in en schreuwden de dame 'Heil Le Pen". Voor het geval dit niet te horen was hadden de dames ook enkele banners meegenomen met dezelfde tekst.

Lees ook: Le Pen: Zlatan moet terug naar z'n eigen land!

Het duurde niet niet lang voordat de dames redelijk hardhandig van het balkon werden verwijderd. Hun boodschap was toen echter al uitgebreid vastgelegd.

Open bundled references in tabs:

Via: spitsnieuws.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~KW55j$627

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply