Femen-meid imiteert maîtresse Poetin


vorige | foto 1 van 25 | volgende

Femen-meid imiteert maîtresse Poetin

Na het eerste naaktprotest in de Arabische ...

Na het eerste naaktprotest in de Arabische wereld alweer een gewaagde stunt van Femen: dit exemplaar kwam met een lintje zwaaien voor de Russische ambassade van Kyiv, een ludieke verwijzing naar de 'geheime' maîtresse van Vladimir Poetin. Alina Kabayeva was in een vorig leven immers een bijzonder succesvolle ritmische gymnaste. De Russische president had nog maar zeer recent bekendgemaakt dat hij zou scheiden van zijn echtgenote Lyudmila. Terwijl de lenige meid haar kunstjes opvoerde, riep ze de hele tijd "Poetin, I love you".

Vanaf de zevende foto ziet u ook hoe drie Femen-dames in Berlijn gisteren te werk gingen. Ze waren met blote borsten de kanselarij binnengedrongen om er bij bondskanselier Angela Merkel op aan te dringen de vier activistes in Tunesië vrij te laten. De wilde furies werden niet gearresteerd, maar riskeren wel een klacht.

© afp

Via: demorgen.be


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~YUChh$35r

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply