Femen viseert Belgische politicus

Sidder en beef beste politici want Femen heeft laten uitschijnen dat een Belgische politicus het voorwerp zal worden van een nieuwe actie.

Het ontbreekt de dames van Femen alleszins niet aan lef en ondernemingszin. Zelfs aartsbisschop Léonard heeft in april al aan den lijve mogen ondervinden waartoe de topless vrouwen in staat zijn. En dat was nog maar het begin.

De Belgische vertegenwoordigers van het 'nieuwe feminisme' viseren nu naar eigen zeggen een politicus in eigen land. Dat verkondigt Margo Fruitier, de 23-jarige 'leading lady' van de Belgische Femen, in een interview met La Libre Belgique.

De naam van het doelwit wordt uiteraard niet onthuld maar de actie lijkt nakend. "Er is een politicus die de laatste tijd bepaalde dingen heeft gedaan die ons niet aanstaan," aldus Fruitier. "We plannen een 'aanval'".

Via: demorgen.be


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~BXLvO$3RD

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply