FOTOSPECIAL. Topless protest tegen Poetin in Brussel

'Putin, go to hell! (Naar de hel met Poetin), Democracy! (Democratie), Democracy! ', riep een van de vrouwen. Ze werd kort daarop, samen met de drie anderen, zonder veel omhaal opgepakt door de politie en weggebracht in een voertuig van de ordediensten.

De vier vrouwen hadden slogans op de boezem geschilderd tegen Poetin en tegen het feit dat Europa hem ontvangt, zoals 'Deal with devil' (Zaken doen met de duivel).

De protestactie verliep onder het motto 'Poetin, dat is de Apocalyps'. Het protest duurde maar enkele minuten en heeft de topontmoeting op geen enkele manier verstoord.

In de EU-gebouwen ontmoette de Russische president vertegenwoordigers van de Unie, onder wie commissievoorzitter José Manuel Barroso en Europees Raadsvoorzitter Herman Van Rompuy.

Op het programma staan een paar hete hangijzers, waaronder de handelsrelaties tussen Rusland en de EU. Wellicht komt ook de situatie in Syrië aan bod.

Via: nieuwsblad.be


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~cC2Xk$21a

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply