Kamermeisjes kloppen aan bij DSK

   Parijs, 31 oktober 2011 -

   ‘Waar het recht niet in staat is vrouwen te beschermen, moeten vrouwen elkaar beschermen’ – FEMEN.

   Gewapend met emmers, bezems, borstels en dweilen kloppen kamermeisjes op de deur van de residentie van Dominique Strauss-Kahn in Parijs om hem ter verantwoording te roepen voor zijn aanranding van een kamermeisje in New York eerder dit jaar.

   Clinton, Berlusconi en Strauss-Kahn zijn uitgegroeid tot symbolen van klassenjustitie, voorbeelden van hypocrisie en wellust van politieke kopstukken, die zich zo machtig wanen dat ze zich straffeloos menen te kunnen vergrijpen aan jonge vrouwen, zichzelf wijsmaken dat vrouwen er zelf om vragen.

   Door zijn geld en zijn positie als toenmalig baas van het IMF is Strauss-Kahn er in geslaagd zijn straf te ontlopen, maar wat hij niet zal kunnen uitwissen is de schaamte en blijvende minachting van het volk.   Helaas klopten de drie kamermeisjes, waarin de regelmatige bezoeker van dit blog activistes van de Oekraïense vrouwenbeweging FEMEN heeft kunnen herkennen, tevergeefs bij DSK aan. De oude geile bok gaf niet thuis, verschool zich achter de rokken van zijn huishoudster.

   Franse agenten blijken heel wat trager te reageren dan hun Oekraïense collega’s. Na een hulpkreet vanuit de residentie, arriveerden ze veel te laat om de kamermeisjes ter plekke bij de schort te kunnen grijpen. Na alle vuiligheid van de deuren te hebben geschrobd, waren ze al weer lang en breed op weg naar een volgende schoonmaakactie.   Het protest tegen DSK maakt voor FEMEN deel uit van een Europese tournee. Vorige week brachten de vrouwen al een bezoek aan haar ideologische zusters in Zwitserland. Voor de komende week staat Italië op het programma. Berlusconi en de paus kunnen hun borst nat maken.

   

Open all references in tabs: [1 - 9]

Via: kievconnexions.blogspot.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~YZEHQ$E7

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply