‘Kerstmis is geannuleerd, Jezus is geaborteerd&#…

MariaPregnantVlakbij het Sint-Pietersplein hebben de vrouwen van Femen vandaag hun t-shirts uitgetrokken om daarmee te protesteren tegen de veroordeling door de katholieke kerk van abortus…..

“Kerstmis is geannuleerd” riep een van de vrouwen meerdere malen toen zij haar borsten ontblootte waarop in gekleurde letters en in het Engels stond: “Kerstmis is geannuleerd, Jezus is geaborteerd”.

Daarna rende de 23-jarige Inna Sjevtsjenko dan in de richting van het Sint-Pietersplein……

Maar meteen werd ze omsingeld door een twintigtal politieagenten die op hun qui vive waren. De dienders vormden een muur om de blote activiste voor camera’s van persmensen die tevoren van de komst van de vrouw op de hoogte waren, net als de politie.

Inna werd in een deken gewikkeld en in een politiewagen geduwd, temidden van passanten die niet begrepen wat er aan de hand was.

Lees ook:Nieuwe Franse postzegel met gezicht van blote borsten-feministe als de MARIANNE
Lees ook:Spectaculair: skydive-formatie van 101 vrouwen boven Rusland
Lees ook:Brand in hoofdkwartier FEMEN Parijs
Lees ook:FEMEN-activiste krijgt asiel in Frankrijk
Lees ook:Tunesische FEMEN-activiste Amina eindelijk vrij

Open all references in tabs: [1 - 5]

Via: powervrouwen.blog.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~30AmB$4Xo

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply