Láncfűrésszel döntött feszületet a félmeztelen nő – videó

Az ukrn Femen ni mozgalom sem hagyhatta sz nlkl az oroszorszgi punkzenekar pert. A feminista csoport tbbszr hangoztatta, hogy minden n mellett killnak, akik a diktatra ellen harcolnak. A feministk szavaikat ismt tettekkel bizonytottk, amikor egyik aktivistjuk flmeztelenre vetkzve, lncfrsszel dnttt ki egy feszletet Kijev ftern, a figyelemfelkelt akcival tiltakozva az orosz Pussy Riot lnybanda bebrtnzse ellen.

Az orosz punk egyttesrt tbb, mint hrom tucat vrosban szerveztek szimptiatntetseket szerte a vilgban. A lnyok februr 21-n a moszkvai Megvlt Krisztus szkesegyhzban, az oltrnl adtk el "Szzanya! zd el Putyint" cm szerzemnyket. A szabadon vlemnyt nyilvnt lnyok kzl hrmat letartztattak, ket most garzdasggal vdoljk, melyrt akr ht v brtn is jrhat. A lnyok gyben pntek dlutn hirdet tletet a brsg.

Via: delmagyar.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~O0mJY$1TK

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply