Leider FEMEN is een man

Dom, dom, dom. We hadden het kunnen weten. Degene die topless dames regelt om aandacht te krijgen voor bepaalde onderwerpen kan eigenlijk geen vrouw zijn. En jawel, het grote brein achter FEMEN is een echte kerel: Viktor Sviatski.

De man werd eerder bestempeld als politiek raadgever van FEMEN, maar in de documentaire Ukraine is not a Brothel geeft hij toe de sexy organisatie te hebben verzonnen. De documentairemaakster laat volgens de Vlaamse krant Nieuwsblad weten dat Viktor de meisjes eigenhandig uitkoos, want de knapste verschijningen zouden op de covers van de kranten komen en daar was het hem allemaal om te doen.”

Vreselijke vent
De leider van FEMEN wordt beschreven als een "vreselijke, maar erg intelligente man". Zo zou hij meisjes uitschelden en meent hij dat FEMEN-meisjes geen karakter hebben. "Svyatski vond ook dat ze geen ruggengraat en intelligentie hadden. Dus dat heb ik hen allemaal moeten bijbrengen, vertelde hij dan."

U moet overigens niet denken dat Sviatski alleen maar in zijn vuistje zit te lachen en geniet van de blote tetten. Enkele maanden geleden werd de man, vanwege zijn contacten met FEMEN, helemaal lens geslagen (foto) door twee onbekende mannen.

- Lees ook: FEMEN presenteren docu over FEMEN

Via: spitsnieuws.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~a0AmB$491

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply