Megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen nemzetközi mozgalom – HJB.HU

Mindig öröm olyan kezdeményezésekről beszámolni, amik a tisztességes emberek által vágyott rend megteremtésére törekednek a romboló szabadosság káoszának ellenében. A minden hagyományos értéket tagadó Femen nevű szélsőliberális, destruktív, feminista “nőjogi aktivisták” Istent és embert nem ismerő ámokfutás-sorozatának reakciójaképpen nemrégiben megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen (Christian Women Against Femen) elnevezésű nemzetközi mozgalom.

A mozgalom elindítója egy lengyel hölgy, Maria Piasecka Łopuszańska, aki nem mellesleg a Kobiety Dla Narodu (KDN) – magyarul Nők a Nemzetért – elnevezésű lengyel hazafias mozgalom vezetője is.

Maria Piasecka opuszaska

Maria Piasecka Łopuszańska

A Christian Women Against Femen Facebook-oldalának létrehozását a KDN és a Jobbik IT lelkes és rendpárti tagjai kezdeményezték. Büszkék lehetünk ezekre az igazi nőkre, akik megelégelték a “kettessel kezdődő személyi számmal” rendelkező, teremtett emberi mivoltukból teljesen kifordult lények őrjöngéseit.
A Keresztény Nők a Femen Ellen mozgalom tagjai büszkén vállalják, hogy az ő testük a Szentlélek temploma, és hitük által válnak igazán szabaddá. Vallják, hogy az Isten, a haza és a család szentháromsága biztosíthatja az igazi női szabadságot az emancipáció mocsara helyett. Lelkesítő videójuk (angol nyelven) az alábbiakban tekinthető meg.

Néhány kép a mozgalom FB-oldaláról a magyar lányok, anyák fotói közül csemegézve:

2012_nokafemenellen13_01

2012_nokafemenellen13_02

2012_nokafemenellen13_03

2012_nokafemenellen13_052012_nokafemenellen13_07

2012_nokafemenellen13_08

Open all references in tabs: [1 - 7]

Via: hjb.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~r3vWF$2oq

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply