Meztelen mellek a korrupció ellen | Kitekintő | Győr-Moson-Sopron …

Flmeztelenre vetkztt az ukrn njogi szervezet, a Femen ngy aktivistja. Nem akrhol tettk ezt: a parlament kertsn bell letptk magukrl a ruht, s ott kiabltak, emelgettk karjaikat, hogy jobban ltszodjon a keblkre rt felirat: "A melegekben bzunk!"

A lnyok csak fekete zoknit s rvidnadrgot viseltek a vrfagyaszt hidegben. A tntets apropja az volt, hogy az oktber 28-n megvlasztott parlament pp Viktor Janukovics llamf miniszterelnk-jelltjrl, Mikola Azarovrl vitzott - rja a manna.ro.

Nem elg, hogy kvl flmeztelen nk ugrltak, a parlamentben is sszeverekedtek az ukrn honatyk. Az ellenzkiek, az elszr parlamentbe jutott Szabadsg prt tagjai elbb levgtk a parlament vaskertst, mondvn, hogy trvnytelen. Megltsuk szerint a parlamentet, mivel a np kpviseli dolgoznak benne, nem szabad elzrni a np ell. Dulakodssal kizrtak tovbb kt ellenzki honatyt, akik a vlasztsokat megnyert prttal szvetkeztek. lltlag, a kpviselknek vres lett az arca.

A parlamentnek arrl kellett volna szavaznia, hogy elfogadjk-e Viktor Janukovics jelltjt, Mikola Azarovot kormnyfnek. Az ellenzkiek ellene szavaztak, egyelre gy tnik, nincs dnts.

Via: kisalfold.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Yg8EB$1zP

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply