Nå er det din tur til å bli tatt

Toppløse demonstranter kastet seg på bilen til den tidligere pengefond-sjefen Dominique Strauss-Kahn da han ankom rettslokalene i Lille, der han skal forklare seg om Carlton-saken.

«Halliker. Kunder. Skyldige» sto det på brystkassa til en av demonstrantene, som er fra feministgruppa Femen.

Og en annen var utstyrt med beskjeden «Your turn to be fucked - din tur til å bli tatt».

Noen av demonstrantene kastet seg mot bilen som kjørte Strauss-Kahn inn til rettslokalet.

Strauss-Kahn, som var sjef for Det internasjonale pengefondet (IMF) fram til 2011, risikerer fengsel og bøter dersom han blir kjent skyldig etter tiltalen for hallikvirksomhet.

Halliktiltalt

Tirsdag er det 65-åringens tur til å forklare seg i saken, som nå er inne i sin andre rettsuke i den nordfranske byen Lille.

Den tidligere IMF-sjefen har innrømmet å ha deltatt på sexfester, men hevder han ikke visste at kvinnene var prostituerte.

Strauss-Kahn har nå tre dager på seg til å forsvare seg mot anklagene om at han organiserte selskaper med prostituerte i Paris, Brussel og Washington.

To av kvinnene som skal ha deltatt, sitter i rettssalen.

«Vellystig»

Den tidligere finansministeren har vedgått at han er «vellystig» og har deltatt i orgier med andre villige voksne.

65-åringens drøm om å bli Frankrikes president ble knust da han måtte gå av som IMF-sjef i 2011 etter overgrepsanklager.

Strauss-Kahn er en av totalt 13 personer som står tiltalt i Carlton-saken.

Blant 65-åringens medtiltalte er både politifolk, en advokat, en prostituert og en bordelleier kjent som «halliken Dodo».

Prostitusjon er lovlig i Frankrike, og spørsmålet retten skal ta stilling til, er om de tiltalte har skaffet prostituerte til andre. For å bli kjent skyldig i organisert hallikvirksomhet må man ha organisert, oppfordret til eller tjent på prostitusjonen.

(NTB-AFP).

Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: dagbladet.no


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~7ic9a$5ol

This entry was posted in NO and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply