Nakenaktivister slo til mot Putin

De har i dag protestert mot den kommende russiske presidenten i det samme valglokale som Putin og hans kone hadde stemt bare 20 minutter tidligere.

De tre kvinnene begynte å rope anti-Kreml-slagord. De ble arrestert og tatt med i en politibil, skriver RIA-Novosti.
En av kvinnene hadde ordene «Jeg stjeler for Putin» skrevet på brystet. Øyenvitner på stedet forteller at kvinnen prøvde å stjele stemmeboksen som inneholdt Putins stemme, skriver Russia Today.

Da Vladimir Putin stemte samme sted tidligere på dagen, hadde han med seg kona Ludmila. Det har vært spekulert mye i forholdet mellom de to den siste tiden, og derfor var det viktig for Putin å ha henne med til stemmelokalet.

Det har blant annet gått rykter om at hun var sendt i et kloster. Putins pressetalsmann har hele benektet at de to har blitt skilt, som det også har gått rykter om.
Putin og kona har ikke blitt sett sammen siden påsken 2011, da de var i Kristi Frelser-katedralen i Moskva sammen.

En annen presidentkandidat Mikhail Prokhorov, god for 100 milliarder kroner og kåret til Russlands mest ettertraktede ungkar, stemte i Sibir tidligere i dag. Han stemte i en landsby i Krasnojarsk-regionen.

Blant hans støttespillere er superkjendisen Alla Pugatjova, som for første gang stilte opp til fotografering på valgdagen da hun stemte i Moskva sentrum.

Via: vg.no


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~UPqRG$dc

This entry was posted in NO and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply